ms.detector.media
MediaSapiens
01.02.2016 15:04
У Кремлі заявили, що не стежать за Instagram Кадирова
У Кремлі заявили, що не стежать за Instagram Кадирова
У Кремлі не стежать за Instagram глави Чечні Рамзана Кадирова і поки що не коментують відео з російським опозиціонером Михайлом Касьяновим, яке опублікував пан Кадиров.

Про це пише BBC.

«Відверто кажучи, ми в цілому за Instagram не стежимо, тим більше за Instagram Кадирова», - цитує пана Пєскова агенція «Інтерфакс».

«Безумовно, я бачив ці повідомлення в ЗМІ. Ми подивимося, про що йде мова, і я думаю, ввечері щось зможу відповісти», - пообіцяв речник Володимира Путіна.

У понеділок Кадиров опублікував відеоролик з опозиціонером Михайлом Касьяновим, на який був накладений фільтр у вигляді прицілу снайперської гвинтівки. «Касьянов приїхав до Страсбурга за грошима для російської опозиції. Хто не зрозумів, той зрозуміє», - йдеться у підписі до відео

Соратник пана Касьянова по партії «Парнас» Ілля Яшин заявив, що публікація є прямою погрозою щодо вбивства. У свою чергу співголова партії Володимир Кара-Мурза в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» заявив, що найближчим часом буде підготовлена заява до правоохоронних органів.

ms.detector.media