ms.detector.media
MediaSapiens
ain.ua
29.01.2016 13:50
Український додаток для збереження спогадів отримав грант від Facebook
Український додаток для збереження спогадів отримав грант від Facebook
Українські розробники додатку My Wall, спрямованого на «екологічне споживання інформації» і призначеного для збереження спогадів, отримали від Facebook грант у розмірі 30 000 доларів на розвиток проекту.

Про це повідомляє ain.ua.

Як розповіли розробники, одразу після публікації в App Store свого додатку, вони надіслали його на конкурс Facebook і отримали грант.

My Wall створений для збереження найважливіших моментів життя. Користувач може завантажити тільки одне фото на тиждень, а стіна з його подіями повністю приватна.

Додаток створили архітектор зі Львова та медик з Києва. Робота тривала сім місяців і коштувала $7 000. Як розповів один із засновників My Wall Володимир Хмура, ідея додатка народилася, коли він став помічати, що навіть події трьох або чотирирічної давності швидко забуваються. Кількість фотографій у телефоні Володимира була великою, і йому було складно знайти значущі знімки.

Поки що My Wall доступний тільки для користувачів iPhone, автори ідеї шукають інвесторів для розробки Android-версії. В планах також розширена версія - альбом для дитини та сім'ї.

Нагадуємо, що в Україні запустили платформу для самоорганізації жителів багатоквартирних будинків. «Жителі» - платформа, яка об'єднує мешканців великих будинків для комунікацій, спілкування та самоорганізації, що дає можливість створити більш комфортні умови для життя.
ms.detector.media