ms.detector.media
MediaSapiens
kor.ill.in.ua
27.01.2016 16:40
Samsung слідом за Apple почне щорічно обмінювати старі смартфони на нові
Samsung слідом за Apple почне щорічно обмінювати старі смартфони на нові
Компанія Samsung Electronics збирається запустити програму щорічного обміну смартфонів своїх старих моделей на нові. Аналогічну програму в минулому році запустив головний конкурент Samsung компанія Apple.

За інформацією південнокорейської газети Electronic Times, яку цитує Reuters, Samsung може запустити програму обміну старих смартфонів на нові починаючи з березня, коли новий флагманський смартфон компанії Galaxy S7 надійде в продаж у Південній Кореї, передає РБК.

Програма обміну буде схожа з тією, що в минулому році запустила Apple: володарі смартфонів Samsung зможуть міняти свої старі смартфони на нові моделі кожен рік. За інформацією Electronic Times, акція поки буде діяти в Південній Кореї, але в подальшому може поширитися на інші країни.

Офіційний представник компанії Samsung відмовився коментувати інформацію про запуск програми обміну.

У вересні 2015 року Apple представила програму iPhone Upgrade Program, в рамках якої користувачам продуктів компанії пропонують кожен рік міняти старий смартфон на нову версію за щомісячну абонентську плату від $32 до $44 (в залежності від розміру пам'яті моделі). Для того щоб взяти участь в програмі, користувач повинен укласти дворічний контракт з Apple і кредитну угоду з Citizens Bank N. A.

Нагадуємо, що компанія Apple перестала бути найдорожчою компанією в світі, поступившись цим званням холдингу Alphabet, який раніше був відомий як Google. 

Ринкова вартість Alphabet оцінюється в 420 мільярдів доларів, тоді як Apple – 393 мільярда. Варто відзначити, що Apple все ще займає перше місце за ринковою капіталізацією з 535 мільярдами доларів, порівняно з 485 мільярдами пошукового гіганта. 

ms.detector.media