ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: tv.112.ua
25.01.2016 16:39
Колишній журналіст Володимир Ар’єв очолив комітет з питань медіа в ПАРЄ
Колишній журналіст Володимир Ар’єв очолив комітет з питань медіа в ПАРЄ
Колишнього тележурналіста, народного депутата України («Блок Петра Порошенка»), голову постійної делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимира Ар’єва обрали президентом Комітету з питань культури, освіти, науки і медіа ПАРЄ.

Про це  він повідомив у своєму Twitter.

«Мене обрали президентом Комітета ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа. Дякую Асамблеї за довіру!»,  - написав Володимир Ар’єв.

Як повідомляла «Європейська правда», перед цим новим головою Парламентської асамблеї Ради Європи був обраний іспанський депутат Педро Аграмунт.

«Новообраний президент ПАРЄ назвав сепаратистів на Донбасі підконтрольними Росії. Чим далі, тим менше в ЄС тих, хто має сумніви», - написав Володимир Ар’єв про виступ нового голови ПАРЄ.

Володимир Ар’єв почав працювати журналістом у 1993 році, співробітничав з телеканали «Інтер», «1+1», СТБ, 5-й канал. Народним депутатом від Блоку «Наша Україна — Народна самооборона» обраний у 2007 році, у 2012 році обирався народним депутатом в окрузі № 218 у Києві як безпартійний, висунутий Об'єднаною Опозицією.  На дострокових парламентських виборах 2014 року був висунутий «Блоком Петра Порошенка»  і обраний в окрузі № 218, Київ.

ms.detector.media