ms.detector.media
MediaSapiens
International Business Times
25.01.2016 11:57
В американському серіалі розповіли про «українсько-російську війну»
В американському серіалі розповіли про «українсько-російську війну»
Головною темою чергової серії відомого американського серіалу «Елементарно» стало вбивство російського бізнесмена в Нью-Йорку, яке пов’язане у сюжеті з вигаданою українсько-російською війною.

Про це пише BBC.

Серіал «Елементарно» від каналу CBS є черговою варіацією історії про Шерлока Холмса, але в Нью-Йорку. У головній ролі знявся Джонні Лі Міллер, а доктора Ватсон грає жінка - Люсі Лью.

В останній серії «Елементарно» сюжет розгортається навколо «українсько-російської війни» та мирних перемовин між Росією та Україною, які начебто намагаються зірвати лобісти продовження антиросійських санкцій.

За сюжетом Шерлок Холмс розслідує вбивство російського бізнесмена, який представляє на перемовинах Росію. Показово, що на переговорах Україну представляє американський посадовець.

В епізоді Холмс показує володіння українською мовою. Нею також говорять ще кілька негативних персонажів.

У серії йдеться й про те, що США продає Україні зброю для війни проти Росії.

Як писав раніше MediaSapiens, у Туреччині оштрафували телеканал Star TV за показ серіалу «Величне століття. Кьосем». 

Після виходу серіалу «Величне століття. Роксолана», який транслювався у більше, ніж 70 країн світу, турецька кінокомпанія TIMS вирішила відзняти його продовження про нащадків султана Сулеймана під назвою «Величне століття. Кьосем». 

В ефір уже вийшли 10 серій цього серіалу. Днями у турецьких ЗМІ з’явиласяінформація про те, що канал, на якому відбувається його трансляція, був оштрафований Вищою Радою Радіо та Телебачення Туреччини (RTÜK).

ms.detector.media