ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: zik.ua
13.01.2016 18:01
У Львові невідомі напали на знімальну групу ZIK на незаконному будівництві
У Львові невідомі напали на знімальну групу ZIK на незаконному будівництві
Сьогодні, 13 січня, у Львові невідомі особи заблокували знімальну групу «Огляду дня» телеканалу ZIK на незаконному будівництві на вулиці П.Куліша, 47.

Про це повідомляє сайт інформагенції zik.ua.

Репортер Євген Міклушка разом з оператором виконував редакційне завдання і проводив зйомку на будівництві на вулиці П. Куліша, 47. До них підійшли кілька осіб, які не назвалися, і почали вимагати вимкнути камеру. Після цього вони стали погрожувати знімальній групі. Потім невідомі заштовхнули  журналістів на внутрішнє подвір’я та зачинили замок ззовні.

Репортери телефоном звернулись до правоохоронних органів та повідомили про порушення. Наразі вони лишаються заблокованими, поліція вже працює на місці.

Як повідомляє zik.ua, Департамент Держархбудінспекції (ДАБІ) у Львівській області зупинив будівельні роботи зі спорудження багатоквартирних житлових будинків на вулиці П.Куліша, 47.До цього  телеканал ZIK неодноразово порушував питання незаконної забудови у місті Львові. Зокрема, 12 січня в «Огляді дня» вийшов сюжет щодо незаконної забудови на вулиці Лікарській у селищі Брюховичі.

Нагадаємо, 24 грудня 2015 року журналістку та оператора телерадіокомпанії «Чернівці» утримували в довгобуді в Чернівцях, не даючи вийти з під'їзду. Знімальна група готувала репортаж з позапланової комісії, яка оглядала недобудований житловий будинок.

ms.detector.media