ms.detector.media
MediaSapiens
12.01.2016 18:14
Fox показав першу хвилину нових «Секретних матеріалів»
Fox показав першу хвилину нових «Секретних матеріалів»
Телеканал Fox показав першу хвилину нового сезону серіалу «Секретні матеріали».

Про це пише Meduza.

Ролик опублікували на сайті doyoustillbelieve.com.

На відео Фокс Малдер коротко переказує події минулих сезонів серіалу: від зникнення його сестри у дитинстві (її ймовірно викрали інопланетяни) до спільної роботи з Даною Скаллі. «У 2002 році ФБР закрила відділ X-Files і зупинила наші розслідування. Однак не мою особисту одержимість». Наприкінці фото починають палати через недопалок, що впав на них.

Прем’єра першої серії «Секретних матеріалів» у США відбудеться 24 січня. 

Уперше культові «Секретні матеріали» були показані на телеканалі FOX 1993 року й завершилися через 9 років, 19 травня 2002 року. З 1993 по 2002 було знято 201 серію. Автор ідеї — Кріс Картер. Події в серіалі розгортаються навколо агентів ФБР Дейни Скаллі та Фокса Малдера, які розслідують таємничі, надприродні явища. Малдер вірить в існування прибульців і паранормальної активності, в той час, як Скаллі спочатку скептично ставиться до теорій Малдера та намагається пояснити усі їхні справи з точки зору офіціної науки. 

Нагадуємо, що днями стала відомою дата виходу шостого сезону «Гри престолів». Нові серії будуть ґрунтуватися на чернетках зі ще неопублікованої книги Джорджа Мартіна «Вітру зими», а також розкажуть глави з книг «Бенкет стерв'ятників» і «Танець з драконами», які не були використані у четвертому і п'ятому сезонах.  

ms.detector.media