ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: ukrainianiphone.com
12.01.2016 14:18
У виданні Рodrobnosti.ua відбулась зміна головного редактора
У виданні Рodrobnosti.ua відбулась зміна головного редактора
Михайлина Скорик пішла з посади головної редакторки інтернет-видання Podrobnosti.ua «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн телеканалу «Інтер») з сімейних обставин. На посаді її змінила Катерина Дикусарова.

Цю інформацію MediaSapiens підтвердили пані Скорик та пані Дикусарова.

Михайлина Скорик працювала головною редакторкою сайту Podrobnosti.ua з квітня 2014 року. Катерина Дикусарова приступила до виконання обов’язків головреда видання з 4 січня 2016 року, після того як наприкінці року отримала відповідну пропозицію від директора НІС Олександра Пилипця.

«Я починаю доходити до суті процесів, з’ясовувати, яка в нас буде інформаційна політика. Ми і надалі позиціонуватимемо себе як супутник інформаційної служби теленовин «Подробиці». Докорінних змін поки що не плануємо», - розповіла нова головна редакторка в коментарі Media Sapiens.

Також пані Дикусарова повідомила, що редакції Podrobnosti.ua потрібні нові кадри – журналісти та редактори.

«Зараз непроста ситуація на ринку, деякі видання закриваються, може, звідти до нас прийдуть люди. Нам потрібні журналісти, які можуть писати на різні теми, в разі потреби замінювати один одного. Ми готові проводити співбесіди й з випускниками ВНЗ. У людини може бути мало досвіду, але велике бажання працювати. Для мене це важливіше. Тож ми будемо розглядати такі пропозиції – людям треба давати шанс та старт», - додала вона.

Впродовж своєї кар’єри Катерина Дикусарова працювала в ІА «Інтерфакс-Україна», в газеті «24» та на сайті 24.ua. Її останньою посадою на телебаченні була робота адміністративним директором каналу ТВі, з якого вона пішла навесні 2012 року, коли там відбувся корпоративний конфлікт.

ms.detector.media