ms.detector.media
MediaSapiens
ria.ru
23.12.2015 10:34
Фінансування російських LifeNews та «Известий» скоротять на 30%
Фінансування російських LifeNews та «Известий» скоротять на 30%
Холдинг News Media («Известия», LifeNews, Super.ru та інші) готується до скорочень фонду оплати праці на 30% з січня 2016 року.

Про це повідомила заступниця головного редактора «Известий» Анастасія Кашеварова, пише vc.ru.

Вона пояснила, що компанія зменшує фонд оплати праці - через це співробітників видань чекають або звільнення, або зниження зарплат.

Про скорочення фонду оплати праці голова холдингу Арам Габрелянов повідомив на редколегії 22 грудня, розповіла Кашеварова. «Перед керівниками підрозділів є два шляхи вирішення проблеми - або скорочувати штат на 30%, або скорочувати зарплати на 30%», - зазначила вона.

Скорочення стосуються всіх видань, що входять у холдинг. За словами Кашеварової, контракти співробітників закінчуються в кінці 2015 року та всі вони попереджені про ситуацію.

«Фінансова ситуація в країні торкнулася всіх галузей, в тому числі і ЗМІ. У тому числі занепад рекламного ринку, звичайно ж», - відповіла вона на запитання про причини скорочень.

У кінці 2014 року News Media вже проводив скорочення. Голова холдингу Арам Габрелянов заявив, що по всіх видань буде звільнено від 15% до 30% штату.

Нагадуємо, що минулого року журналістка LifeNews пропонувала лікарю гроші за можливість першою дізнатися про смерть Ельдара Рязанова. Напередодні кінорежисера госпіталізували із «гострим порушенням мозкового кругообігу».

ms.detector.media