ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: скрін з відео "Тримай курс"
23.12.2015 10:22
В Івано-Франківську водій елітної іномарки напав на журналіста
В Івано-Франківську водій елітної іномарки напав на журналіста
22 грудня в Івано-Франківську після того, як журналіст місцевого видання «Тримай курс» сфотографував запаркований з порушенням правил дорожнього руху (ПДР) автомобіль в центрі міста, водій машини кинувся на нього з кулаками, намагаючись вибити з рук камеру.

Про це повідомляє видання «Тримай курс».

Агресивний чоловік, який вийшов з елітної «Ауді», заявляв, що його автомобіль фотографувати не можна, накинувся на журналіста з нецензурною лайкою і погрозами. Журналіст показав своє посвідчення і заявив, що має право знімати у публічному місці. Він почав знімати нападника на камеру, але той вдарив по ній рукою, і продовжував погрожувати медійнику фізичною розправою. 

Співробітник редакції звернувся до правоохоронців із скаргою на дії порушника ПДР. У своїй заяві журналіст підкреслює, що сфотографував автомобіль  «у своїй службовій діяльності», і просить поліцію застосувати заходи щодо нападника. Заяву скеровано на ім’я начальника Івано-Франківського ВП Національної поліції Р.Прокопчука.

MediaSapiens звернувся до редакції видання «Тримай курс» щодо подробиць інциденту, але наразі редакційний телефон не відповідає.

ms.detector.media