ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: "Телекритика"
07.12.2015 15:52
Під час виступу Байдена у Верховній Раді доступ до ложі преси буде обмежено
Під час виступу Байдена у Верховній Раді доступ до ложі преси буде обмежено
Журналістам друкованих та електронних ЗМІ обмежать доступ до ложі преси у Верховній Раді України під час виступу віце-президента США Джо Байдена 8 грудня.

Про це повідомила прес-служба парламенту в оголошенні «Щодо порядку роботи ЗМІ під час виступу віце-президента США Дж.Байдена на пленарному засіданні Верховної Ради України 8 грудня» на сайті ВР.

Згідно з повідомленням, до ложі преси парламенту допускатимуться за окремими списками акредитації (телефон для акредитації: 255-35-87) тільки телеоператори та фотокореспонденти.  Також у ложі преси зможуть бути присутні ті журналісти, які супроводжуватимуть віце-президента США. Для них буде виділена окрема зона для роботи.

Журналісти друкованих та електронних ЗМІ (ТРК, газет, журналів, інтернет-видань тощо) матимуть змогу спостерігати виступ у кулуарах третього поверху (транслюватиметься на дві плазмові панелі). Їм необхідно акредитуватись за окремими списками (телефон для акредитації: 255-28-32).

Доступ до ложі преси обмежено, як повідомляє прес-служба, через «велику зацікавленість представників ЗМІ у висвітленні виступу віце-президента США Дж.Байдена на пленарному засіданні Верховної Ради України 8 грудня об 11.00 та підвищені заходи безпеки під час візиту».

Акредитація ЗМІ проводиться 7 грудня з 12.00 до 17.00.

Віце-президент США Джо Байден прибув до України з візитом в ніч на 7 грудня. У понеділок він відвідав у Києві алею героїв Небесної сотні.

ms.detector.media