ms.detector.media
MediaSapiens
Фото: ЦЖР
04.12.2015 13:25
Інформагентство «Крым Медиа» Курченка припинило роботу
Інформагентство «Крым Медиа» Курченка припинило роботу
У окупованому Росією Криму через відсутність фінансування зупинено роботу інформаційного агентства «Крым Медиа».

Про це в Facebook повідомив його головний редактор Олександр Денисенко.

«В інформаційній блокаді, без реєстрації, всього за кілька місяців, які нам дали нормально попрацювати, ми показали непоганий результат – досі в числі лідерів за цитуванням», – написав пан Денисенко й додав, що сайт агентства продовжить працювати, «але інформагентство – все».

«Не скажу, що агентство було альтернативним джерелом інформації (яка тут, до біса, альтернатива), але дечим від офіціозу відрізнялося. Всім, хто намагався працювати чесно – спасибі! Поки адміністрація шукає нового інвестора, ми шукаємо нову роботу. Якщо є що запропонувати, буду вдячний», – зазначив головред.

Агентство було зареєстровано в липні 2014 року і входило до медіахолдингу «Скіф Медіа», який пов'язують з українським мільярдером, власником Українського медіахолдінгу (UMH) Сергієм Курченком. Його оголошено в Україні у розшук.

Нагадаємо, в грудні 2014 року агентство уже збиралося припинити роботу також через відсутність фінансування, але цього не сталося.

Як писав Media Sapiens, 2 грудня так звана «Рада міністрів Криму» винесла розпорядження про ліквідацію кримських державних автономних установ «Редакція газети "Янъы дюнья"» та «Редакція журналу "Йылдыз"», які розташовані у Сімферополі (АР Крим). Редакції буде реорганізовано шляхом їх приєднання до державної автономної установи Республіки Крим «Медіацентр ім. Ісмаїла Гаспринського».

ms.detector.media