ms.detector.media
MediaSapiens
gromder.com
27.11.2015 13:41
В роботі Viber стався збій
В роботі Viber стався збій
В роботі популярного інтернет-месенджера Viber стався збій, над усуненням якого вже працюють.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Twitter

Причини неполадок не зазначаються. 

«Нам відомо про те, що деякі наші користувачі відчувають проблеми з використанням Viber зараз. Ми працюємо над тим, щоб виправити це», - йдеться у повідомленні.

We are aware that some of our users are experiencing problems with Viber right now. We are working to fix this quickly

— Viber (@Viber) November 27, 2015

Viber – це популярний додаток для смартфонів, що дозволяє здійснювати безкоштовні дзвінки (оплата тільки за інтернет-трафік) між смартфонами зі встановленим аналогічним додатком, а також передавати текстові повідомлення, зображення, відео та аудіоповідомлення.

Компанію заснували ізраїльтяни Тальмон Марко та Ігор Магазіннік. До лютого 2014 року найбільшими акціонерами Viber Media були ізраїльські сім'ї Шабтай і Марко, а також американська компанія IRS West. З лютого 2014 року 100% акцій компанії належить компанії Rakuten японського мільярдера Хіросі Мікітані.

У жовтні 2015 року адміністрація месенджера Viber повідомила, що розмістила в Росії свої сервери з персональними даними громадян. Згідно з оновленою версією закону «Про персональні дані» РФ , яка набрала чинності 1 вересня 2015 року, інтернет-компанії повинні зберігати дані росіян на території Росії.

ms.detector.media