ms.detector.media
MediaSapiens
volynnews.com
23.11.2015 10:32
У Краматорську відбудеться круглий стіл щодо інформаційних потреб переселенців
У Краматорську відбудеться круглий стіл щодо інформаційних потреб переселенців
24 листопада 2015 року, о 10:00 в Донецькій облдержадміністрації (м. Краматорськ, вул. Леніна, 2) відбудеться круглий стіл на тему: «Інформаційні потреби переселенців: як покращити комунікацію між владою, переселенцями, НДО, волонтерами та ЗМІ і забезпечити доступ до важливої інформації». До участі в круглому столі запрошуються представники влади, переселенці, журналісти та лідери ГО.

Згідно з висновками Європейської дослідницької асоціації та моніторингом регіональних медіа, що провів Інститут демократії ім. Пилипа Орлика, місцеві та центральні засоби масової інформації недостатньо інформують про проблеми переселенців. Вимушені переселенці не довіряють місцевим ЗМІ.

Внутрішньо переселені особи також не мають задовільного доступу до офіційної інформації: часто не знають про рішення місцевої та центральної влади. Згідно з дослідженнями, проблемам переселенців присвячено всього 1% матеріалів у медіа. Якої інформації потребують переселенці, чому їх потреби не можуть задовольнити ЗМІ, як покращити комунікацію?

В обговоренні візьмуть участь:

Модератор заходу - виконавчий директор Інституту демократії ім. Пилипа Орлика, медіаексперт Світлана Єременко.

Захід проводиться Інститутом демократії імені Пилипа Орлика (Київ) за підтримки Інтерньюз Європа через Інтерньюз Нетворк.

За детальної інформацією слід звертатися до Наталії Тихонової (тел. 050 141 00 28, e-mail: tykhonovanv@ukr.net)

 

ms.detector.media