ms.detector.media
MediaSapiens
19.11.2015 18:20
Полтавська поліція проведе службове розслідування за фактом перешкоджання журналісту їх співробітником
Полтавська поліція проведе службове розслідування за фактом перешкоджання журналісту їх співробітником
Головне управління Національної поліції в Полтавській області проведе службове розслідування за фактом перешкоджання їх співробітником журналісту «Громадського ТБ.Полтава» Анатолію Мележику.
Про це 19 листопада під час прес-конференції в ГУ нацполіції в Полтавській області сказав начальник ГУНП Полтавщини Олег Бех, повідомляє місцеве видання «Коло».

«Ми проведемо службове розслідування. Результати якого ми повідомимо. Я б поки не поспішав щось виказувати. Якщо це дійсно був журналіст, який виконував свою професійну діяльність, а не провокації по відношенню тої чи іншої особи, ми приймемо усі законні міри. Зараз цим займаються інспектори з особового складу. Ми не будемо нікого захищати», - сказав пан Бех.

Нагадаємо, 17 листопада Анатолій Мележик разом з колегою знімав документальний фільм про набір у нову поліцію в м. Полтава. З незрозумілих причин, перевищуючи свої службові повноваження, міліціонер (а з 7 листопада 2015 року вже поліцейський) перешкоджав журналістам  «Громадського ТБ.Полтава» та забороняв проводити зйомку.

Того ж дня Анатолію Мележику перешкоджали невідомі під штабом кандидата в мери міста Андрія Матковського. Його штовхали та намагалися схопити камеру.

У коментарі Media Sapiens Анатолій Мележик зазначив, що писати заяву до МВС не планує, бо переконаний, що справу не розслідуватимуть або не побачать складу злочину.

ms.detector.media