ms.detector.media
MediaSapiens
tsn.ua
13.11.2015 11:43
На Полтавщині сталося два хуліганські напади на медійників
На Полтавщині сталося два хуліганські напади на медійників
12 листопала в м.Лубни (Полтавська область) перехожий намагався пошкодити відеотехніку журналіста місцевого телеканалу, а 11 листопада в Полтаві двоє штовхнули блогера Олександра Демідовича.

Про випадок у Лубнах повідомив Лубенський відділ поліції ГУ НП в Полтавській області.

У повідомленні йдеться про те, що вдень 28-річний журналіст місцевої телекомпанії здійснював відео зйомку на одній з вулиць Лубен.

«У процесі роботи 53-річний перехожий висловив своє невдоволення з приводу зйомки, підійшов до представника мас-медіа та намагався пошкодити відеотехніку. За збігом обставин неподалік знаходилися працівники поліції, які вчасно попередили правопорушення. 53-річному чоловікові правоохоронці зробили офіційне застереження та попередили про недопущення подібної поведінки у майбутньому, адже в його діях вбачаються ознаки дрібного хуліганства», - повідомили в поліції.

11 листопада ввечері полтавський блогер Олександр Демідович йшов додому зі зйомок репортажів про знімання білбордів одного з кандидатів на вибори. На вул. Ватутіна в Полтаві двоє невідомих молодиків підставили йому підніжку в результаті чого він розбив коліно. Про це пан  Демідович розповів «Громадському.Полтава».

Він додав, що невідомі не намагалися його пограбувати, а за кілька годин до цього він чув погрози на свою адресу. Проте пан Демідович не впевнений, чи можна це пов’язувати з його діяльністю блогера та громадського активіста.

Він вирішив не звертатися до міліції через дрібну травму, а також те, що вона, на його думку, бездіє.

Нагадаємо, 7 листопада на голову чернігівської організації Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) Владислава Савенка напали охоронці народного депутата Владислава Атрошенка («Блок Петра Порошенка»), внаслідок чого він отримав травму руки.

ms.detector.media