ms.detector.media
MediaSapiens
likeni.ru
12.11.2015 11:24
Facebook повідомив про рекордну кількість запитів від влади про дані користувачів
Facebook повідомив про рекордну кількість запитів від влади про дані користувачів
Facebook заявляє про рекордну кількість запитів від влади про дані користувачів за останні півроку.

Про це йдеться у звіті про запити даних користувачів з боку урядових структур за останні півроку, який опублікувало керівництво соцмережі, повідомляє Дождь.

Як зазначено у звіті, число таких запитів досягло рекордно високого рівня. 

Так, всього у першій половині 2015 року запити до Facebook на розкриття даних користувачів прийшли 41 214 разів, що на 18% більше, ніж за попередні півроку.

Також в компанії зазначають, що на 112% зріс обсяг контенту, який доводиться блокувати для користувачів на вимогу влади в різних країнах.

Приблизно 75% заблокованого контенту припадає на Індію, влада якої жорстко цензурує пости в соцмережах з релігійних та політичних питань.

Нагадуємо, що соціальна мережа Facebook запустила функцію Music Stories, яка дозволяє прослуховувати 30-секундне прев’ю аудіозапису під час перебування у соціальній мережі.

Як писав MediaSapiens, згідно з повідомленням голови компанії Марка Цукерберга, кількість переглядів відео на Facebook досягла позначки у вісім мільярдів на день, що вдвічі перевищує показник квітня поточного року і у вісім разів більше кількості переглядів відео у вересні 2014. Відео на Facebook дивляться набагато частіше, ніж в інших соціальних мережах.

ms.detector.media