ms.detector.media
MediaSapiens
itc.ua
11.11.2015 16:52
Міносвіти та «Google Україна» запустили спільний проект для винахідників
Міносвіти та «Google Україна» запустили спільний проект для винахідників
11 листопада розпочав роботу проект «Ідеї, які змінюють світ», який ініціював Інститут модернізації методів освіти при Міністерстві освіти України, а сайт створено за підтримки «Google Україна».

Про це сьогодні оголосили на конференції «Цифрове перетворення України», повідомляє видання AIN.UA.

«На новій платформі будь-хто може запропонувати оригінальну ідею і знайти однодумців для її реалізації. У Google розраховують, що сайт стане платформою, яка збере співтовариство винахідників з України і дасть їм можливість об'єднуватися в роботі над цікавими ідеями, втілювати їх у життя у спільних проектах», - пише видання.

Запропонувати ідею можна, заповнивши форму на головній сторінці сайту. Після модерації ваш проект з'явиться в розділі «Нові ідеї».

Також на ресурсі innovationslab.com.ua розповідається про низку відомих українських наукових та технічних винаходів, зокрема перший електричний трамвай, турбореактивний двигун, технологія зварювання у відкритому космосі і перший континентальний комп'ютер в Європі.

Нагадаємо, цього року одеське видавництво GUTENBERGZ випустило українську версію інтерактивної книги «Ґаджетаріум» про винаходи для iPad. 

Раніше Google спільно з Інтернет Асоціацією України запустив освітній ресурс для дітей та вчителів про інтернет-грамотність та безпеку.

ms.detector.media