ms.detector.media
MediaSapiens
nv.ua
11.11.2015 10:08
У соцмережах обурилися сувенірами з фотографіями жертв А321
У соцмережах обурилися сувенірами з фотографіями жертв А321
Користувачів соціальних мереж обурив продаж сувенірної продукції з фотографіями 10-місячної дівчинки, що загинула у катастрофі російського літака А321 у Єгипті. Хоча у світовій практиці таке відбувалося і раніше.

Про це пише BBC

В одній з груп у соціальній мережі «ВКонтакте» усім охочим пропонували придбати шапки, футболки та інший одяг з написом «Главный пассажир» («Головний пасажир». - Ред.) - так у медіа називали наймолодшу жертву трагедії, 10-місячну Дарину Громову.

На одязі зображена фотографія дівчинки, зроблена її матір'ю у петербурзькому аеропорту «Пулково» перед вильотом до Єгипту.

У мережі Instagram до фото додали напис «Головний пасажир».

Продавати сувеніри почали 4 листопада, всього через чотири дні після трагедії.

«Будь у тренді, замов футболку і тужи разом з нами», «Модна кофта з Дариною Громовою», «Родичам загиблих знижка», - свідчать підписи під товарами.

Незвичайні торгові пропозиції викликали багато обурених коментарів, і на даний момент продаж скандальних сувенірів припинили.

Літак авіакомпанії «Когалимавіа» зазнав аварії незабаром після вильоту з аеропорту Шарм-еш-Шейха 31 жовтня. На борту лайнера перебували 224 людини, усі вони загинули.

ms.detector.media