ms.detector.media
MediaSapiens
Барак Обама, Facebook
10.11.2015 09:49
Обама зареєструвався в Facebook
Обама зареєструвався в Facebook
Обама у своєму першому повідомленні на сторінці закликав користувачів соцмережі обговорити з ним питання кліматичних змін.

Президент Сполучених Штатів Барак Обама зареєстрував аккаунт у соціальній мережі Facebook

«Привіт, Facebook! У мене, нарешті, з'явилася власна сторінка. Я сподіваюся, ви будете вважати її місцем, де ми можемо поговорити на найбільш важливі теми, з якими стикається наша країна - місце, де ви зможете почути особисто мене, і поділитися своїми думками і історіями», - йдеться у зверненні Обами на його сторінці. 

Hello, Facebook! I finally got my very own page. I hope you’ll think of this as a place where we can have real...

Posted by President Obama on 9 листопада 2015 р.

Американський президент також повідомив, що в наступні кілька тижнів він збирається відвідати Париж, щоб зустрітися зі світовими лідерами і обговорить кліматичні зміни. «Я сподіваюся, що ми разом з вами обговоримо зміни клімату, і ви розповісте своїм друзям про те, чому це питання таке важливе», - каже президент США.

У травні в Обами з'явився аккаунт в Twitter. А в червні екс-держсекретар США і претендент на президентський пост від Демократичної партії США Хілларі Клінтон завела акаунт у соціальній мережі Instagram. Менш ніж за добу на аккаунт політика підписалися понад 90 тисяч осіб. 

4 червня Канцлер Німеччини Ангела Меркель завела аккаунт в Instagram. Через добу після створення облікового запису на сторінку Меркель підписалися вже 28 тисяч користувачів мережі. В мережу були викладені фото канцлера з політичними лідерами інших країн: французьким президентом Франсуа Олландом, президентом України Петром Порошенком, британським прем'єром Девідом Кемероном, Папою Римським Франциском, президентом РФ Володимиром Путіним.

ms.detector.media