ms.detector.media
MediaSapiens
06.11.2015 18:02
На звільнених територіях Луганщини відновили мережу покриття українського телеканалу «ІРТА» - МІП
На звільнених територіях Луганщини відновили мережу покриття українського телеканалу «ІРТА» - МІП
5 листопада, на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України, телеканал «ІРТА» відновив мовлення на 44 каналі у м. Білолуцьк Луганської області. 

Введення в дію 5-го передавача, отриманого від партнерів з Литви, забезпечило відновлення роботи мережі телеканалу «ІРТА» на звільнених територіях Луганщини. Зокрема, антенно-фідерний тракт змонтовано з обладнання, наданого телерадіокомпанією.

«Протягом місяця, на рішення Комісії Концерном РРТ, введено в дію п’ять передавачів для відновлення мовлення «ІРТА»: м. Сватово, Зоринівка, Біловодськ, Марківці та Білолуцьку. Таким чином, ми відновили мережу мовлення каналу в частині регіонів Луганської області. Крім цього, у цих районах мовить «ЛОТ» та УТ-1. МІП продовжує збільшувати територію покриття українських теле- та радіоканалів на Донбасі, на черзі інші райони», - зазначила голова Комісії Тетяна Попова.

Крім того, «ІРТА» представив карту з відображенням сформованої мережі покриття українського мовлення телеканалу. 

Нагадуємо, що 29 жовтня Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (КРРТ) на РТС «Зоринівка» увів у дію телевізійний передавач для трансляції ТРК «Ірта» на 44-му телевізійному каналі.

ms.detector.media