ms.detector.media
MediaSapiens
atn.ua
04.11.2015 16:38
ЄС готує новий інформаційний проект «Огляд дезінформації»
ЄС готує новий інформаційний проект «Огляд дезінформації»
Європейський союз презентує новий інформаційний проект «Огляд дезінформації», підготовкою якого займається нещодавно створена спеціальна оперативна група STratCom East, що бореться проти російської кампанії з дезінформації.

«Огляд дезінформації» - це тижневик, у якому зібрано усі можливі приклади російських дезінформаційних нападів у режимі реального часу.

Мета проекту – показати європейському суспільству велику кількість нападів, пов’язаних із недостовірною інформацією, об’єктом яких щодня стає європейська аудиторія. 

Також цей тижневик спрямований на те, аби розкрити кількість країн, уражених дезінформацією, та у такий спосіб пояснити європейській аудиторії обсяги цієї проблеми. На думку авторів, зібрані дані та інформація допомагатимуть у проведенні кращого аналізу та сприятимуть готовності протистояти і попереджати можливі напади, пов’язані з хибною інформацією, у майбутньому.

Готує цей огляд нещодавно створена спеціальна оперативна група ЄС (STratCom East), яка займається боротьбою проти російської кампанії з дезінформації.

Для отримання огляду слід надіслати запит на електронну адресу STRATCOMEAST@eeas.europa.eu.

ms.detector.media