ms.detector.media
MediaSapiens
www.zhitomir.info
03.11.2015 11:36
Житомирська «Батьківщина» вимагає спростувати повідомлення з сайту МВС, опубліковане в «Житомир.info»
Житомирська «Батьківщина» вимагає спростувати повідомлення з сайту МВС, опубліковане в «Житомир.info»
2 листопада редакція «Житомир.info» отримала лист від обласної організації ВО «Батьківщина» та кандидата в мери Любові Цимбалюк, в якому йдеться про наклепнику інформацію у виданні щодо підкупу виборців.

Як повідомляє «Житомир.info», в.о. голови Житомирської обласної організації політичної партії «Батьківщина» Анжеліка Лабунська та кандидат на посаду міського голови Любов Цимбалюк вимагають спростувати матеріал від 28 жовтня, у якому дослівно цитується повідомлення з сайту МВС.

«Житомирська обласна організація політичної партії «Батьківщина» та кандидат на посаду міського голови Цимбалюк Л.В., вважають що інформація яка наведена у статті «У Житомирі міліція відкрила кримінальне провадження за підкуп виборців у день голосування» а саме, що за голосування за кандидатів висунутих від Житомирської обласної організації політичної партією ВО «Батьківщина», та за віддання голосу за Кандидата на посаду міського голови Цимбалюк Л.В. пропонувалася неправомірна винагорода, є такою що не відповідає дійсності, є наклепницькою та такою що має бути спростована у встановленому ЗУ «Про місцеві вибори» порядку», - йдеться у листі.

Пані Лабунська та Цимбалюк вимагають розмістити на сайті статтю-відповідь «з метою надання відповіді на статті, які були розміщені на сайті 25.10.2015 року та 28.10.2015 року».

Нагадаємо, у жовтні Ірпінський міський суд постановив відмовити в задоволенні двох позовів чинного міського голови Ірпеня Володимира Карплюка та його партії «Нові обличчя» до активістки громадського руху «Чесно» та журналістики Ірини Федорів. Пан Карплюк вимагав спростування кількох тез у статті пані Федорів «”Нові обличчя” – загроза для Києва та області». Проте суд визнав слова в матеріалі оціночними судженнями, правдивість яких не можна довести чи спростувати.

ms.detector.media