ms.detector.media
MediaSapiens
unian.net
03.11.2015 11:39
Apple планує випустити додаток для пошуку людини всередині будівлі
Apple планує випустити додаток для пошуку людини всередині будівлі
Apple найближчим часом може випустити геолокаційний сервіс, що дозволяє відстежити місце розташування користувача всередині будівлі.

Про це повідомляє Apple Insider з посиланням на закриту сторінку в App Store, доступну за конкретним посиланням.

Наразі посилання перенаправляє на головну сторінку онлайн-магазину. 

Додаток отримав назву Indoor Survey і, як зазначається в описі сервісу, він доступний для користувачів iPhone, iPad та iPod touch пристроїв на iOS 9. Визначення місця розташування здійснюється за рахунок сигналів радіочастот і сенсорів iPhone.

Як зазначає портал, технологія, найімовірніше, заснована на розробках стартапу WiFiSLAM, що Apple придбала за 20 мільйонів доларів в 2013 році. Також ЗМІ помітили кілька патентів, зареєстрованих корпорацією і пов'язаних з геолокацією і відстеженням позиціонування всередині приміщень.

Ця технологія може стати частиною сервісу Apple з пошуку друзів поруч Find My Friends. Також за допомогою цієї послуги корпорація може розширити свій бізнес, наприклад, шляхом вбудовування різних функцій магазинів у свій сервіс.

Нагадуємо, що Viber отримав підтримку Apple Watch. На даний момент у Viber на годиннику можна лише отримувати і відправляти повідомлення, і так само використовувати стікери.

ms.detector.media