ms.detector.media
MediaSapiens
КДР ТРК
28.10.2015 11:33
Держкомтелерадіо висуває на Шевченківську премію цикл телепрограм «Український клуб» КДР ТРК
Держкомтелерадіо висуває на Шевченківську премію цикл телепрограм «Український клуб» КДР ТРК
27 жовтня колегія Держкомтелерадіо ухвалила рішення висунути на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2016 року в номінації «Публіцистика і журналістика» цикл телевізійних програм «Український клуб» Київської державної регіональної телерадіокомпанії (нині – Київська філія Національної телекомпанії України). Про це повідомляє прес-служба відомства.

Ця телепрограма виходить у прямому ефірі Центрального каналу (КДР ТРК) більше п’яти років щосереди о 19.00 хронометражем 52 хвилини, з повторами у четвер та суботу о 12.30. Автори та ведучі – Олександр Савенко та Тетяна Кулик, редактор – Олександр Кульчицький.

«Український клуб» - суспільно-політична програма-зібрання, де обговорюються важливі стратегічні теми і питання. Головне редакційне завдання програми – разом у суспільному діалозі вибудувати стратегічну лінію розвитку держави. Понад 250 телевізійних зібрань, проведені за роки існування проекту, часто ставали початками багатьох громадських ініціатив, зазначають у Держкомтелерадіо.

Нагадаємо, що за рішенням колегії від 29 вересня Держкомтелерадіо висунув на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2016 року в номінації «Література» поетичну збірку Бориса Гуменюка «Вірші з війни» (видавництво «Ярославів Вал», м. Київ, 2015 рік).

ms.detector.media