ms.detector.media
MediaSapiens
23.10.2015 10:33
Спеціальний звіт «Регулювання передвиборної агітації та політичної реклами»
Спеціальний звіт «Регулювання передвиборної агітації та політичної реклами»
ГО «Детектор медіа» розробила «дорожню карту», яка окреслює основні напрями регулювання передвиборної агітації та політичної реклами, а також містить рекомендації учасникам медіаринку, з метою наближення української практики виборчих перегонів до західних стандартів.

У спеціальному звіті опубліковані результати круглого столу, проведеного ГО «Телекритика», «Політична реклама в Україні: стан та проблеми нормативного регулювання». Крім того, проведений аналіз українського законодавства і світового досвіду у сфері просування політичних брендів.

На основі цих матеріалів розроблено дорожню карту, яка фіксує головні причини, які заважають підвищенню якості передвиборної агітації та політичної реклами, а також містить рекомендації усім учасникам процесу (медіавласникам/топ-менеджменту, журналістам, органам влади, відповідальним за реалізацію інформаційної політики, медійним громадським організаціям).

Завантажити звіт можна тут.

Звіт підготовлений за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 

 Нагадаємо, раніше ГО «Телекритика» представила спеціальний звіт на тему  «Саморегуляція медіа як альтернатива державному регулюванню в умовах війни». 

ms.detector.media