ms.detector.media
MediaSapiens
igyaan.in
22.10.2015 12:50
Twitter надасть користувачам можливість створювати опитування
Twitter надасть користувачам можливість створювати опитування
Соціальна мережа Twitter почала тестувати функцію, яка дозволить користувачам створювати опитування замість того, щоб просити своїх фоловерів лайкнути або ретвітнути.

Про це йдеться в офіційному блозі Twitter.

Функція з'явиться в соціальній мережі найближчим часом. Віддати свій голос в опитуванні можна буде протягом 24 годин. По закінченню цього часу кожному учаснику опитування прийде повідомлення про остаточні результати голосування. Опитування будуть анонімними, і кожен користувач зможе проголосувати в будь-якому з них.

Coming soon! We're rolling out the ability for everyone to create polls on Twitter: https://t.co/pH5a8q9Ujz pic.twitter.com/ijAKEMUdf1

— Twitter (@twitter) 21 октября 2015

Twitter запустить опитування протягом найближчих декількох днів для користувачів iOS, Android і комп'ютерної версії соціальної мережі. 

Наприкінці вересня MediaSapiens писав, що Twitter створює новий продукт, що дозволить публікувати твіти без обмежень в 140 знаків. Генеральний директор Джек Дорсі заявив, що Twitter важко користуватися, сервіс перебуває в застої і повинен розвиватися, залучаючи більш широку аудиторію. Обмеження для твітів у 140 символів - знакова відмінність Twitter з 2006 року. 

ms.detector.media