ms.detector.media
MediaSapiens
ntv.ru
21.10.2015 16:22
Телеканал НТВ змінив гендиректора
Телеканал НТВ змінив гендиректора
Рада директорів НТВ затвердила кандидатуру нового генерального директора телеканалу. Телекомпанію очолив Олексій Земський.

Про це йдеться на сайті НТВ

Засідання ради директорів відбулося в середу ранком. Рішенням ради повноваження діючого гендиректора НТВ Володимира Кулістікова були припинені. 

Те, що кандидатура Земського була єдиною, яку розглядала рада директорів, а також сам факт його призначення гендиректорм НТВ дуже здивував медійників. 

Останні роки Олексій Земський працював на посаді заступника генерального директора ВДТРК - керував виробничо-технологічним департаментом. Раніше Земський був продюсером і директором ряду проектів на НТВ, а в 2003-2004 роках за Миколи Сенкевича обіймав посаду першого заступника гендиректора НТВ, йдеться на сайті «Газпром-медиа».

Тоді його призначення стало приводом для грандіозного скандалу. Журналістів НТВ оурило те, що людина, яка не має ніякого досвіду в інформаційному телемовленні (Земського вважають професіоналом у напрямі розважального контенту), керуватиме новинарями. 

Водночас кандидатура Олексія Земського викликає позитивні відгуки в багатох представників російської телеіндустрії. 

«Я радий, що Олексій Земський приєднався до команди «Газпром-медиа». За його плечима більш ніж 20-річний досвід роботи на телебаченні, участь в організації та виробництві масштабних телевізійних подій. Впевнений, що професійна компетенція Олексія та його експертиза у сфері телевізійного виробництва буде сприяти успішному розвитку НТВ як одного з провідних телеканалів країни», - сказав генеральний директор АТ «Газпром-медиа холдинг» Дмитро Чернишенко.

ms.detector.media