ms.detector.media
MediaSapiens
itar-tass.com
09.10.2015 10:32
Facebook вирішив поекспериментувати з кнопкою «like»
Facebook вирішив поекспериментувати з кнопкою «like»
Соцмережа Facebook вирішила урізноманітнити кнопку «like» («Мені подобається») декількома варіантами, які відображають емоційні відтінки звичної реакції користувача.

Про це повідомляє ТАСС.

З цією метою компанія зі штаб-квартирою в штаті Каліфорнія оголосила про початок випробування відповідного комунікаційного програмного забезпечення у сегменті інтернету в Ірландії та Іспанії.

Палітра видів реакції користувача поповнилася шістьма новими елементами, які з'являються при натисканні та утриманні кнопки «like». Це - «angry», «sad», «wow», «ха-ха», «yay» and «love».

Як писав MediaSapiens, Facebook випустив оновлення для мобільних сторінок ресурсу, що дозволяє додавати в профілі користувачів зациклене відео замість фотографії. Крім того, користувачі зможуть поміняти фотографію профілю на певний період часу: задавши час початку відображення і закінчення. У компанії вважають, що ця функція стане в нагоді в тому випадку, якщо користувачі, наприклад, захочуть підтримати улюблену команду за тиждень до фінальної гри або зробити акцент на якійсь важливій події в їхньому житті.

ms.detector.media