ms.detector.media
MediaSapiens
укроп.org
23.09.2015 16:30
Apple визнає наявність проблем при установці iOS 9
Apple визнає наявність проблем при установці iOS 9
Установка нової версії операційної системи блокує пристрої компанії.

Про це повідомляє Forbes.

16 вересня компанія Apple випустила нову версію своєї операційної системи, iOS 9, яка повинна забезпечити підвищену чутливість пристрою і більш ефективне використання ресурсів. Після запуску операційної системи користувачі почали повідомляти про проблеми, з якими вони стикаються при її установці. 

iOS 9 блокує деякі iPhone, iPad і iPod, на які користувачі намагаються її встановити. Компанія підтвердила наявність цієї проблеми. Повідомлення про це розповсюдило видання Forbes. Проблема, з якою стикаються користувачі, полягає в тому, що після установки нової версії операційної системи пристрій повністю блокується. У разі, якщо це сталося з пристроєм користувача, компанія пропонує оновити його за допомогою iTunes після примусового перезавантаження. Це допоможе розблокувати пристрій і відновити його стан до моменту установки операційної системи. Це означає, що пристрій буде працювати, але iOS 9 на нього встановлена не буде. 

Apple обіцяє вирішити цю проблему випуском оновлень для iOS 9, які мають вийти незабаром.

Як писав MediaSapiens, Apple може дозволити видаляти попередньо встановлені програми. Генеральний директор Apple Тім Кук зізнався, що розглядає можливість видалення користувачем програм, які практично не використовуються, як от: «Компас», «Акції» і «Поради».

ms.detector.media