ms.detector.media
MediaSapiens
joinfo.ua
21.09.2015 13:30
Месенджер Skype дав збій по всьому світу
Месенджер Skype дав збій по всьому світу
Месенджер Skype сьогодні перестав відкриватися у користувачів з різних країн. Збій стався близько 11:20 за київським часом.

Про те, що скайп не працює у багатьох користувачів, стало відомо з соцмереж. Люди масово скаржаться на те, що програма не працює. 

#Skype is down for everyone and here's the fact. No jokes! pic.twitter.com/rwjZMamQ4I

— TWL Guide (@TwlGuide) September 21, 2015

@42tutby а что со скайпом, есть уже новости?

— Воронкович Николай (@feugues) September 21, 2015

skype down for anybody else??

— Eric (@Astroify) September 21, 2015

Варто відзначити, що миттєві повідомлення продовжують із затримками доставлятися у деяких користувачів, проте в інтерфейсі програми перестали відображатися мережеві статуси.

В офіційному блозі Skype сказано, що «деякі з вас можуть відчувати проблеми зі Skype і можуть не бачити онлайн-статуси». Компанія приносить вибачення за заподіяні незручності і обіцяє повідомити, коли проблеми вирішаться.

We are aware of an issue affecting Skype status at the moment, and are working on a quick fix: http://t.co/ymSzmrgEX0 pic.twitter.com/8LoqqL0hh7

— Skype Support (@SkypeSupport) September 21, 2015

Нагадуємо, що в червні компанія Microsoft випустила веб-версію Skype, що дозволяє користуватися програмою, не завантажуючи її на пристрій. Версія дозволяє обмінюватися повідомленнями, а також здійснювати голосові і відеодзвінки. 

ms.detector.media