ms.detector.media
MediaSapiens
20.09.2015 14:14
У США презентували селфі-ложку
У США презентували селфі-ложку
Новий пристрій для любителів селфі можна придбати абсолютно безкоштовно.

Про це повідомляє журнал Time

В США компанія по виготовленню сухих сніданків Cinnamon Toast Crunch представила селфі-ложку — палицю для селфі з ложкою на одному кінці і кріпленням для гаджета на іншому.

Розробники стверджують, що подібний пристрій необхідний для вирішення хвилюючої жителів найбільш розвинених країн проблеми — неможливості вибору між їжею і фотографуванням. 

«Пройшли ті дні, коли ви їли, а ваші друзі не знали про це», — говориться в рекламному ролику. Довжина селфі-ложки в розкладеному стані досягає 76 сантиметрів, і вона дозволяє власнику приймати їжу і фотографуватися одночасно. 

У комплекті з пристроєм поставляється спеціальний пульт, за допомогою якого можна дати команду смартфону на іншому кінці палиці сфотографувати його володаря. Пульт працює з пристроями під управлінням Android і iOS. 

Cелфі-ложку можна придбати абсолютно безкоштовно — достатньо лише заплатити за доставку. 

Нагадуємо, що в серпні в Росії з метою популяризації образу колишнього радянського лідера користувачів Instagram закликали сфотографуватися на тлі пам'ятника Леніну. Комуністична молодіжна організація запустила конкурс, щоб заохотити молодих людей ділитися своїми фотографіями на фоні пам'яток, використовуючи при цьому хештег #Ленінживий. 

ms.detector.media