ms.detector.media
MediaSapiens
dekha.com.ua
18.09.2015 17:57
Користувачі Apple нарікають на збої при інсталяції iOS 9
Користувачі Apple нарікають на збої при інсталяції iOS 9
Після того, як компанія запустила нову версію своєї операційної системи iOS, почали надходити відомості про те, що деякі користувачі зіткнулися з проблемами при завантаженні iOS 9 на пристрої Apple.

Про це повідомив Reuters.

Користувачі писали про проблеми при завантаженні операційної системи в соціальних мережах. Деякі з них не змогли завершити завантаження iOS 9, їм прийшло повідомлення про те, що процедуру необхідно повторити знову.Інші отримували повідомлення про те, що при завантаженні програмного забезпечення стався збій.

На думку фахівців, ці проблеми могли спостерігатися через те, що велика кількість користувачів одночасно намагалася завантажити операційну систему на свої пристрої.

Крім того, проблеми з оновленням відчувають і користувачі старих розробок компанії, які отримали пропозицію оновити iOS. Девайси були відзначені Apple як «дружні» до iOS 9 після того, як були оновлені до iOS 8.

Незважаючи на деякі проблеми, станом на вечір четверга iOS 9 була встановлена на 16% пристроїв Apple.

Оновлення iOS 9 просять 1,3 Гб вільної пам'яті на пристрої проти 4,58 Гб, необхідних для «вісімки». Нова прошивка заснована на основі Metal, що, за словами розробників, забезпечить їй підвищену чуйність і більш ефективне використання ресурсів. Одним з основних технічних оновлень системи є впровадження функції Proactive, яка буде вивчати поведінку користувача протягом дня і пропонувати йому додатки або контент в той час, який вважатиме найбільш вдалим.

Як писав MediaSapiens, Apple може дозволити видаляти попередньо встановлені програми. Генеральний директор Apple Тім Кук зізнався, що розглядає можливість видалення користувачем програм, які практично не використовуються, як от: «Компас», «Акції» і «Поради».

ms.detector.media