ms.detector.media
MediaSapiens
Тім Кук, nyt.com
16.09.2015 13:43
Apple може дозволити видаляти попередньо встановлені програми
Apple може дозволити видаляти попередньо встановлені програми
Генеральний директор Apple Тім Кук зізнався, що розглядає можливість видалення користувачем програм, які практично не використовуються, таких як «Компас», «Акції» і «Поради»

Про це він повідомив в інтерв'ю для Buzzfeed.

«Це більш складне питання, ніж здається. Є деякі програми, які пов'язані з іншими. Якщо вони були видалені, то це може викликати проблеми при використання телефону», — сказав Кук. Таким чином, основні програми нікуди не зникнуть, однак є ймовірність, що деякі з них буде можливо видалити.

З виходом нової версії iOS на смартфон попередньо встановиться ще більше додатків. Як додає CEO Apple, компанія лише хоче зробити користувачів щасливими, і якщо вони хочуть позбавитися від деяких додатків, компанія буде прагнути до цього.

Раніше компанія Apple заявила, що продажі нових iPhone 6S і iPhone 6S Plus за перші вихідні після початку продажів 25 вересня, як очікується, перевищать показники минулого року на 10 мільйонів пристроїв. Компанія не розкриває обсяг попередніх замовлень на новий iPhone. Аналітики оцінюють його у 4,5 мільйонів пристроїв за перші 24 години в порівнянні з 4 мільйонами в перший день у минулому році.

ms.detector.media