ms.detector.media
MediaSapiens
wonderhowto.com
16.09.2015 10:56
У Facebook з’явиться кнопка «dislike»
У Facebook з’явиться кнопка «dislike»
У соціальній мережі Facebook з’явиться кнопка «не подобається», завдяки якій можна буде висловити свою неприязнь до посту.

Про це засновник Facebook Марк Цукерберг заявив на конференції в штаб-квартирі Facebook в Каліфорнії, пише АВС.

«Люди багато років запитували нас про кнопку «не подобається». Ми, нарешті, почули вас, і працюємо над цим, і ми запропонуємо що-небудь, що відповідатиме потребам спільноти», – сказав Цукерберг.

За його словами, компанія намагається не просто додати кнопку «не подобається», а зробити це таким чином, щоб ініціювати дискусію, голосування, тощо.

Кнопка «подобається» була введена в 2009 році як швидкий спосіб одним натисканням показати, що користувачеві подобається те, чим вони поділилися у Facebook.

«Однак ця кнопка не підходить для постів з сумним змістом, наприклад, таких як смерть», - пояснив Цукерберг.

Точну дату введення нової опції названо не було.

Як писав MediaSapiens, представники Facebook і уряду Німеччини заявили про створення робочої групи, яка займеться моніторингом антимігрантських публікацій і проявів ксенофобії в мережі. Вжити подібних заходів змусив тиск з боку німецьких правоохоронних органів. Поліцію хвилює сплеск расистських настроїв у зв'язку з масовою міграцією біженців з Близького Сходу.

Також нагадуємо, що кількість українських користувачів соціальної мережі Facebook за останній рік зросла на 30%. Станом на вересень 2015 року кількість українських користувачів Facebook становить 4,5 мільйони осіб. Для порівняння, у вересні 2014 українська спільнота сайту соцмережі налічувала 3,5 мільйони.

ms.detector.media