ms.detector.media
MediaSapiens
tsn.ua
01.09.2015 14:16
УЄФА заборонив російському «Першому каналу» і ВДТРК транслювати відбір на Євро-2016
УЄФА заборонив російському «Першому каналу» і ВДТРК транслювати відбір на Євро-2016
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) позбавив Перший канал і ВДТРК прав на трансляцію матчів відбірного турніру чемпіонату Європи-2016.

Про це повідомляє інформагенція «ТАСС» з посиланням на джерело в медіагалузі. 

«Це пов'язано з банальної несплатою. Є ймовірність, що матч між збірними Росії та Швеції не буде показаний по жодному з телеканалів. У той же час УЄФА може повернути права на трансляцію, якщо платіж буде виконаний», - йдеться у повідомленні.

Начальник дирекції спортивного мовлення Першого каналу Микола Малишев відмовився коментувати ситуацію. Представники ВГТРК для надання коментарів виявилися недоступні.

Матч Росія - Швеція повинен був показувати Перший канал, проте на даний момент в телепрограмі каналу під час гри вказана програма «Сюрприз». У сітці спортивних телеканалів ВГТРК матчі відбірного турніру наразі також відсутні.

Матч зі шведами відбудеться 5 вересня в Москві. Гостьову зустріч з командою Ліхтенштейну росіяни проведуть 8 вересня.

Нагадуємо, що сьогодні британське представництво банку BBVA заблокувало переказ на рахунок російського телеканалу RT коштів, отриманих від продажу каналом реклами у Великобританії. В банку обгрунтували це тим, що до транзакції може мати непряме відношення генеральний директор МІА «Росія сьогодні» Дмитро Кисельов, включений до списку санкцій Європейського Союзу (ЄС).

ms.detector.media