ms.detector.media
MediaSapiens
.svetandroida.cz
13.08.2015 10:51
Twitter зняв ліміт у 140 знаків в особистих повідомленнях
Twitter зняв ліміт у 140 знаків в особистих повідомленнях
Twitter зняв обмеження в 140 символів в особистих повідомленнях. Тепер користувачі можуть обмінюватися між собою текстами будь-якої довжини.

Про це йдеться на порталі Yahoo News.

«Сьогоднішня зміна — це ще один великий крок до того, щоб зробити приватний сегмент Twitter ще більш потужним і розважальним», — прокоментував на своїй сторінці у соцмережі керівник проекту Direct Messages в Twitter Inc Сачин Агарвал (Sachin Agarwal).

Зміна почала діяти з 12 серпня для всіх мобільних додатків Twitter для програми Tweetdeck, а також для користувачів, які пишуть з сайту соцмережі. 

Для того, щоби почати писати довгі особисті повідомлення в Twitter, користувачам потрібно оновити свої додатки до останньої версії.

Обмеження на стандартні публічні повідомлення в 140 символів зберігається.

Раніше, сервіс мікроблогів Twitter запустив функцію, яка дозволяє прокоментувати додатковими 116 знаками пост, який користувач ретвітнув і розмістив у себе на сторінці.

Як повідомлялося на сайті MediaSapiens, cпецслужби стали частіше звертатися до Twitter з вимогою видалити інформацію. За перші шість місяців 2015 року кількість вимог збільшилася на 30% у порівнянні з попереднім півріччям.

ms.detector.media