ms.detector.media
MediaSapiens
Reuters
07.08.2015 11:15
Facebook дозволив бізнес-сторінкам писати користувачам особисті повідомлення
Facebook дозволив бізнес-сторінкам писати користувачам особисті повідомлення
Компанія Facebook запровадила на сайті соцмережі нову функцію, яка дозволяє бізнес-сторінкам відправляти особисті повідомлення користувачам.

Про це повідомляє Reuters

Ця функція буде доступна в системі обміну повідомленнями і буде працювати як автономна платформа в рамках програми Messenger.

Тепер бізнес-компанії можуть вставити в повідомлення, яке з'явиться в стрічці новин користувачів, кнопку «відправити повідомлення», скориставшись якою, користувачі можуть зв'язатися з компанією в приватному порядку. Якщо ж користувач залишить коментар під записом, сама компанія може відправити йому особисте повідомлення. 

Зусилля Facebook спрямовані на те, щоб заохотити малий і середній бізнес, особливо з таких регіонів, що розвиваються, як Бразилія, Індія та Індонезія, розміщувати рекламу в соціальній мережі. З допомогою даної функції Facebook сподівається показати компаніям, що розміщення реклами в соціальній мережі веде до збільшення продажів.

Нагадуємо, що на початку минулого місяця Facebook змінив дизайн іконки «Друзі». У новому варіанті схематичне зображення жінки винесено перед зображенням чоловіка, а також їм змінили зачіски.Ініціатором та розробником нового дизайну іконки «Друзі» стала менеджер з дизайну Кейтлін Віннер. Поштовхом до змін стало відкриття, що на старому зображенні жінка не мала повноцінного плеча.

ms.detector.media