ms.detector.media
MediaSapiens
tdcvideo.com
06.08.2015 11:00
Лічильник на YouTube тепер не завмиратиме на позначці в 301 перегляд
Лічильник на YouTube тепер не завмиратиме на позначці в 301 перегляд
Відеохостинг YouTube оголосив про відмову від функції, через яку лічильник переглядів популярних роликів завмирав на позначці «301+».

Про це повідомляє Meduza.

Як пояснюють у компанія, сервіс спеціально заморожував лічильник на кілька годин на цьому значенні, допоки не будуть перевірені перегляди (це робиться, щоб відсіяти накрутки з допомогою роботів).

Тепер же лічильник буде відразу додавати ті перегляди, в реальності яких YouTube упевнений, тоді як підозрілі будуть перевірятися паралельно системою.

We're saying goodbye to 301+ and hello to more up-to-date video views. pic.twitter.com/33OQuOvxcs

— YouTube Creators (@YTCreators) 5 августа 2015

Як писав MediaSapiens, у Google упевнені, що віртуальна реальність буде відігравати важливу роль в житті користувачів, і вважають цей сегмент гідним інвестицій. Разом з тим у компанії вважають неможливим зараз спрогнозувати, які саме технології її створення виявляться затребуваними в підсумку.

Представник Google відзначив, що основні розробки YouTube зараз сфокусовані в мобільній сфері. У той же час, деякі ініціативи YouTube розвиваються не так швидко. У листопаді минулого року Google анонсувала бета-версію платного музичного сервісу YouTube Music Key в США. Незважаючи на обіцянку запуску фінальної версії протягом декількох місяців, сервіс так і не вийшов зі стадії тестування.

ms.detector.media