ms.detector.media
MediaSapiens
Роман Хахалін, tltgorod.ru
05.08.2015 16:50
Журналіста, який зник в Самарі, знайшли мертвим
Журналіста, який зник в Самарі, знайшли мертвим
Самарський обласний Союз журналістів заявив про те, що знайдено тіло репортера Романа Хахаліна, який зник у Самарі 2 серпня.

Про це йдеться в повідомленні порталу «Журдом»

Згідно з інформацією, яку оприлюднило слідче управління Слідчого комітету РФ у Самарській області, перехожі виявили тіло чоловіка поруч із лавкою на вулиці Невській  у ніч на 3 серпня. Документів поруч з тілом не виявили.

Особу Романа Хахаліна встановили внаслідок впізнання рідними журналіста. 

Видимих слідів насилля на тілі не виявили. Причину смерті встановлюють експерти. Проводиться перевірка. 

Роман Хахалін вийшов з дому у неділю, 2 серпня, близько 20:30 (за московським часом) на зустріч з однокласницею, про що розповів головний редактор видання «Парк Гагарина» Сергій Курт-Аджієв. З однокласницею він не зустрівся, а знайомі повідомили, що начебто бачили Романа, який рухався у бік Набережної, де того дня відбувалися святкування Дня ВДВ, пише російський портал «Волга.Ньюс»

Сьогодні ранком, 5 серпня, мати зниклого журнаіста поїхала до відділку, аби написати заяву про зникнення сина.  

Минулого місяця в Сирії зникли три іспанських журналісти. У МЗС вважають, що репортери, швидше за все, були викрадені. Іспанці прибули до Сирії через турецький кордон. Усі троє неодноразово бували в гарячих точках, висвітлюючи конфлікти в Афганістані, Іраці, Палестині, Косово, Сомалі, Судані та Конго. 

Також наприкінці липня у Росії заарештували трьох журналістів «за розхитування політичної обстановки», а саме - за їхній намір провести референдум. Адвокат заарештованих Олексій Чернишов пояснив, що його підопічні мали намір домогтися внесення поправок до конституції РФ і прийняття закону «За відповідальну владу». Заарештовані журналісти пропонували оцінювати роботу депутатів, сенаторів та керівництва країни після закінчення їх повноважень. 

ms.detector.media