ms.detector.media
MediaSapiens
28.07.2015 14:00
У Gmail тепер можна відправляти листи з таймером самознищення
У Gmail тепер можна відправляти листи з таймером самознищення
Минулого місяця Gmail ввела функцію скасування відправки листа, яка дозволяла зробити це протягом 30 секунд. Нині ж спеціально для тих, кому мало відведених 30 секунд, компанія пропонує встановити розширення Chrome, яке отримало назву Dmail.

Про це пише The Verge.

Розширення дозволить відновити доступ до листа в будь-який момент після відправлення або навіть надіслати лист з таймером самознищення.

Ще однією характерною ознакою Dmail є те, що функції, які пропонуються розширенням, доступні навіть у тому випадку, якщо він не встановлений на комп'ютері одержувача.

Це стало можливо завдяки тому, що Dmail насправді не видаляє листа зі скриньки одержувача, а просто зашифровує їхню доставку.

Якщо одержувач, у якого не встановлений Dmail, отримає такий лист, він відкриється в новому вікні (якщо Dmail встановлений, то лист просто відкриється в Gmail). І після того, як користувач відкриє, з'явиться повідомлення про те, що він незабаром буде знищений і надалі не буде доступний.

Як писав MediaSapiens, наприкінці червня компанія Google представила функцію скасування відправки листа у поштовому сервісі Gmail. В разі її активації користувач міг перервати процес передачі електронного повідомлення вже після натискання кнопки «надіслати».

ms.detector.media