ms.detector.media
MediaSapiens
The Verge
27.07.2015 10:24
Google зареєструвала патент, що дозволяє записувати спогади з життя
Google зареєструвала патент, що дозволяє записувати спогади з життя
Корпорація Google зареєструвала патент, який дозволяє переглядати відеозаписи життя користувачів, записані за допомогою Google Glass або будь-якої іншої подібної технології.

Про це пише Huffington Post.

На даний момент Google Glass вже може записувати відео, але нова технологія дозволить записувати набагато більш якісне відео величезних відрізків життя людей. 

Відео буде передаватися на смартфон, звідки його можна буде завантажити на хмару даних. 

Водночас компанія працює над створенням технології, яка дозволить Google Glass не просто записувати відео з життя, але й супроводжувати його моральним станом і думками, які супроводжували людину в конкретний момент.

Нагадуємо, що на початку липня Google повідомила, що боротиметься зі спамом за допомогою штучного інтелекту. Використання технологій машинного навчання означає, що Gmail зуміє розпізнати звички кожного користувача: якщо ви відкриваєте і читаєте щоденні або щотижневі новинні розсилки, поштовий сервіс ні за що не відправить їх в корзину. Якщо ж ви ніколи не відкриваєте розсилки, нові фільтри запропонують вам перемістити їх у спам, навіть якщо ніякої потенційної загрози для безпеки зміст цих листів не несе.

Нещодавно компанія Google вибачилась за расистську помилку програми. Предстаники компанії була «приголомшені» тим, що у новому додатку для фотографій темношкіру пару було позначено як «горили».

ms.detector.media