ms.detector.media
MediaSapiens
ex.ua
09.07.2015 17:10
Культовий мультсеріал South Park показуватимуть щонайменше до 2019
Культовий мультсеріал South Park показуватимуть щонайменше до 2019
Телеканал Comedy Central повідомив про намір створити ще три сезони популярного мультфільму до 2019 року і таким чином перетнути позначку в 300 серій.

Про це пише портал Variety.

Comedy Central замовив 30 нових епізодів. Їх склали серії, створені Треєм Паркером та Меттом Стоуном, що охоплюють 19-23 сезон. На каналі повідомили, що планують зробити «Південний парк» найтривалішим серіалом прайм-тайму. Випуск 19 сезону заплановано на 16 вересня.

Одночасно South Park Digital Studios Паркера та Стоуна спільно з Viacom поновили угоду з компанією Hulu щодо розповсюдження додаткових сезонів.

«Близько двох десятиліть після створення, «Південний парк» сьогодні залишається важливим та впливовим. Він став одним з найбільш впізнаваних брендів, що коли-небудь вийшли з телебачення, — цитує портал президента Viacom Music & Entertainment Group Дуга Херзога. — «Через South Park Digital Studios ми продовжимо активно розширювати охоплення бренду «South Park», переслідуючи додаткові розширення і можливості ліцензування по всьому світу».

Паркер і Стоун продовжують писати та режисувати кожен епізод серіалу, що слідкує за життям чотирьох хлопців та їх друзів в маленькому містечку Саус-Парк, штат Колорадо.

«Нам приємно працювати на Дуга та з усіма з Comedy Central. Вони дають нам божевільний рівень артистизму і створюють свободу протягом більше ніж 20 років. Вони знають, що роблять», — наводить Variety слова Паркера та Стоуна.

Нагадуємо, що американська мультимедійна компанія Netflix запропонувала контракт відомому британському телеведучому Джеремі Кларксону для відродження його знаменитої автомобільної програми Top Gear разом із ним у своїй мережі мовлення.

Стало відомо, що у мережі з’явився перший трейлер фільму про засновника Apple, ім’я якого і стало назвою картини — «Стів Джобс». Датою релізу зазначено 9 жовтня цього року.

Також MediaSapiens писав, що вчені рекомендували показувати фільм «Інтерстеллар» на уроках фізики в середній школі. Наголошується, що всі фізичні явища в голлівудському фільмі були піддані ретельному аналізу.

Раніше повідомлялося, що фани американського телесеріалу «Гра престолів» страшенно засмутилися кінцівкою п’ятого сезону, у якій гине один з головних і найулюбленіших персонажів, — Джон Сноу і називають серіал соцекспериментом.

ms.detector.media