ms.detector.media
MediaSapiens
ain.ua
06.07.2015 15:42
Киянин зверстав «плаский» дизайн для Facebook, чим викликав ажіотаж в західних блогах
Киянин зверстав «плаский» дизайн для Facebook, чим викликав ажіотаж в західних блогах
Щоб користуватися Facebook в тому вигляді, в якому йому хочеться, киянин створив розширення для браузера Chome, яке повністю переосмислює дизайн соцмережі в бік модного сьогодні flat design.

Про це пише ain.ua.

Скріншоти того, як це виглядає, поширилися українським сегментом Facebook ще в п'ятницю, 3 липня. Ще до цього розширення помітили відразу кілька західних блогів і ЗМІ після того, як воно стало вірусним на Reddit і ProductHunt.

 

«Мені не подобається дизайн майже всіх сайтів, тому я їх змінюю за допомогою CSS-стилів. Розширення змінює дизайн, трохи править верстку через яку є лаги на слабких комп'ютерах, прибирає рекламу, тим самим підвищуючи швидкість роботи», — розповів розробник у коментарі ain.ua.

За його словами, він створює подібні розширення давно, однак викласти своє дітище у відкритий доступ зважився вперше. Почав з Reddit і ProductHunt (де зайняв восьму позицію в топ-10 Chrome-розширень), після чого кількість скачувань різко зросла.

 

Користувачі написали чимало позитивних відгуків про розширення - плаский дизайн сподобався всім. Утім, на Retina-дисплеях було виявлено баг, який киянин пообіцяв оперативно виправити.

Про Chrome-розширення також написав ще ряд нішевих європейських і американських ресурсів, однак найбільший наплив користувачів киянин отримав після того, як про нього розповів африканський блогер. «Це дало більший трафік, ніж Reddit і ProductHunt разом», — констатував розробник.

Зараз розробник створює аналогічне розширення для YouTube, яке він планує опублікувати на цьому тижні. 

ms.detector.media