ms.detector.media
MediaSapiens
kobzarev.com
03.07.2015 15:20
Європейський адміністратор інтернету видав IP-адреси для «ДНР»
Європейський адміністратор інтернету видав IP-адреси для «ДНР»
Донецький локальний інтернет-реєстратор (LIR) «Центр Інтернет-Підтримки ДНР» отримав пакет IP-адрес IPv4 від європейського координатора адрес в інтернеті RIPE NCC (Нідерланди).

Про це повідомляє портал Економічна правда з посиланням на повідомлення компанії.

У реєстрації «Центру Інтернет-Підтримки ДНР» зазначено, що він знаходиться у Донецьку, а отримані адреси будуть використовуватися в Російській Федерації — зоні RU.

Документи на отримання адрес і статусу LIR надсилаються сервісами DHL і FedEx, які припинили роботу в Донецьку та Луганську ще минулого літа.

Також портал нагадує, що минулого року RIPE NCC переоформляла кримські IP-адреси інтернет-провайдерів під час їх перереєстрації в Росії. 

Тоді керуючий директор компанії RIPE NCC Аксель Паулік заявив: «Ми дотримуємося нейтралітету. Наша справа — забезпечити компанії точним числом інтернет-ресурсів. У своїй діяльності ми покладаємося на інформацію та документацію, яку нам дають члени нашої організації. Ці дані повинні виходити з національного органу і довести, що член існує як юридична особа», — цитує Економічна правда.

ms.detector.media