ms.detector.media
MediaSapiens
Mashable
25.06.2015 12:12
У Gmail з'явилася функція скасування відправки листа
У Gmail з'явилася функція скасування відправки листа
Компанія Google представила функцію скасування відправки листа у поштовому сервісі Gmail. В разі її активації користувач може перервати процес передачі електронного повідомлення вже після натискання кнопки «надіслати».

Про це повідомляє Mashable.

Така функція «скасувати» повідомлення розроблялася впродовж шести років. Вона може виявитися корисною у разі, якщо користувач вказав помилкового одержувача, забув додати необхідне вкладення або ж просто передумав надсилати електронний лист.

Що цікаво, в налаштуваннях можна вказати проміжок часу, протягом якого можна скористатися функцією скасування відправлення листа - від 5 до 30 секунд.

Протягом цього часу користувач зможе внести всі необхідні зміни, скасувати надсилання листа або видалити його.

12 червня, як писала MediaSapiens, компанія Google створила підрозділ для реалізації проектів по удосконаленню влаштування міст. Створений підрозділ - Sidewalk Labs, за словами гендиректора Google Ларрі Пейджа сконцентрується на тому, щоби поліпшити життя в місті кожному за рахунок розвитку та впровадження технологій для рішень у таких питаннях, як «вартість життя, ефективність транспортних систем та використання електроенергії».

Також 22 червня Google запустив віртуальну новинну редакцію - сервіс News Lab, призначений для журналістів-професіоналів і аматорів, а також підприємців, які прагнуть створити власне ЗМІ.

ms.detector.media