ms.detector.media
MediaSapiens
DW
22.06.2015 13:36
Deutsche Welle запустила телеканал цілодобового мовлення англійською
Deutsche Welle запустила телеканал цілодобового мовлення англійською
Сьогодні, 22 червня, стартує цілодобовий англомовний телеканал DW, що запропонує новинний контент та журналістські розслідування.

Генеральний директор німецького ЗМІ Петер Лімбург наголосив: «Deutsche Welle знають і цінують за серйозну і зважену журналістику, ми продовжимо працювати в цьому напрямку. Ми знаємо, наскільки великий інтерес до ФРН. Наш новий канал допоможе ще краще задовольнити попит на інформацію про Німеччину».

DW прагне збільшити частку актуального інформаційного контенту, а тому кожна година ефіру розпочинатиметься з новин. Також змістяться географічні акценти. 

Керівник відділу новин DW Карстен фон Намен розповів: «Ми плануємо покращити і розширити нашу присутність у Африці та Азії».

Саме тому німецька радіостанція та телеканал розширює свою кореспондентську мережу. Поряд з діючими студіями в Москві, Брюсселі, Вашингтоні та Києві кореспонденти працюватимуть, зокрема, у Бангкоку, Лагосі та Каїрі, повідомляється на сайті.

«Ми хочемо, щоб наші глядачі дивувалися. Ми хочемо, щоб вони думали: «Нічого собі, такого я ще не бачив», - обіцяє Карстен фон Намен.

Слоган нового телеканалу DW і всієї Deutsche Welle.

У новій телестудії в Берліні встановлено гігантську відеостіну довжиною 12 і висотою 2 метри. Вона слугує екраном для відео, фотографій та комп’ютерної графіки.

ms.detector.media