ms.detector.media
MediaSapiens
28.05.2015 10:41
«Телекритика» висловлює співчуття у зв'язку зі смертю головного бухгалтера Internews Network
«Телекритика» висловлює співчуття у зв'язку зі смертю головного бухгалтера Internews Network
Валентина Неберідзе, яка обіймала посаду головного бухгалтера Internews Network, померла у вівторок, 26 травня. Похорон відбудеться сьогодні об 11.30 на Байковому кладовищі.

Пані Неберідзе пропрацювала в організації 23 роки. Ранком у п’ятницю, 22 травня, на робочому місці в неї стався ішемічний інсульт.

Заступник директора проекту «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк Оксана Майдан розповідає про колегу: «Валентина Всеволодівна була завжди відповідальна, завжди активна, завжди була на посту. Як працювала, так і пішла. І незважаючи на її вік, ми завжди були певні, що вона зробить все як потрібно. Нам її не вистачатиме».

Оксана Майдан додає, що раніше, до роботи в Інтерньюз Нетворк, пані Неберідзе працювала у Держкомтелерадіо. А в її сім’ї донька та онука працюють в журналістиці.

Менеджер комунікації, моніторингу та оцінки проекту "У-Медіа" Інтерньюз Нетворк Ірина Негрєєва згадує про пані Неберідзе:

 «Валентина була надзвичайно розумною та енергійною людиною, що завше радо допомагала – порадами, вчинками, грошима. Вона була душею і совістю компанії, готова захищати інтереси Інтерньюз на будь-якому рівні й за будь-яких обставин. Ми дуже сумуємо за нею». 

Валентина Неберідзе пішла з життя у вівторок ранком, 26 травня, в лікарні у віці 71 року.

Похорон відбудеться сьогодні об 11.30 на Байковому кладовищі.

ГО «Телекритика» висловлює співчуття родині та друзям Валентини Всеволодівни.

ms.detector.media