ms.detector.media
MediaSapiens
geissbuhler:design
26.05.2015 09:40
Радіо Свобода пояснило видалення інтерв’ю про Путіна
Радіо Свобода пояснило видалення інтерв’ю про Путіна
Видалене інтерв’ю з колишнім петербурзьким бізнесменом Максимом Фрейдзоном, який звинуватив Володимира Путіна в корупції, не було з ним остаточно узгоджене.

Про це повідомляє РБК з посиланням на головного редактора московського бюро «Радіо Свобода» Леоніда Велехова.

«Не будемо говорити про чию-небудь провину. Попередні погодження були. Однак остаточно текст не був узгодженим, тому ми ухвалили таке рішення, керуючись правилами етики», - пояснив редактор.

Раніше на сторінці сайту, де знаходився матеріал, з’явилося повідомлення: «Публікація видалена на прохання співрозмовника «Радіо Свобода», який побоювався за свою безпеку. Просимо вибачення».

Фрейдзон розповів, що в 1990-х він кілька разів зустрічався з Путіним у зв'язку з початком спеціальної програми створення поліцейської зброї. При цьому він звинуватив Путіна в отриманні хабара. Як стверджував Фрейдзон, йшлося про $10 тис., а гроші отримав «помічник Володимира Володимировича Леша Міллер» (йдеться про Олексія Міллера, нинішньому главі «Газпрому»). За словами Фрейдзон, Путін нібито «просто писав суму під час бесіди». Бізнесмен зазначив, що «особисто в руки грошей Путіну не давав».

ms.detector.media