ms.detector.media
MediaSapiens
newsroom.fb.com, скріншот
28.04.2015 14:05
У Facebook Messenger з’явилася функція відеодзвінків
У Facebook Messenger з’явилася функція відеодзвінків
Соціальна мережа Facebook додала у свій Messenger можливість здійснювати безкоштовні відеодзвінки.

Про це повідомляє новинний сайт компанії.

«Messenger вже пропонує людям можливість здійснювати голосові дзвінки друзям та коханим по всьому світу. Відеодзвінки розширять функції Messenger зі спілкування в режимі реального часу. Понад 600 мільйонів людей, які використовують Messenger щомісяця, зможуть звідусіль досягати інших, де б вони не були. Це швидко, надійно і високоякісно», - йдеться у повідомленні прес-служби. 

За допомогою нової функції користувачі зможуть здійснювати відеодзвінки через Wi-Fi чи мобільний інтернет. Користувач може налаштовувати відеозв’язок залежно від швидкості мережі: зменшувати чи збільшувати якість зображення.

Працює функція лише між користувачами мобільного додатка Messenger. Тобто зателефонувати зі смартфона чи планшета людині, яка послуговується лише веб-версією соцмережі, неможливо. Групових дзвінків поки що не передбачено.

Функцію відео дзвінків запустили вчора для користувачів iOS та Android у 18 країнах, серед яких США, Велика Британія, Бельгія, Канада, Хорватія, Франція, Польща. В Україні відеодзвінки у Facebook Messenger поки що недоступні.

ms.detector.media